Wie ben ik?

Ik ben Sander de Veld de eigenaar van hoveniersbedrijf Puur Tuin dat gevestigd is in Berkel en Rodenrijs. Vanaf 2001 houd ik mij actief bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Naast de aanleg en het onderhoud van tuinen heb ik mij ook gericht op het ontwerp en adviezen.  Vanaf het begin ben ik opzoek naar nieuwe frisse ideeën en de opkomende trends.

Na de middelbare school te hebben afgerond ben ik naar de MTS (middelbare tuinbouw school) gegaan in Gouda waar ik de voltijd opleiding tot hovenier heb gevolgd tot zelfstandig hovenier. Na deze opleiding ben ik verder gegaan tot kaderfunctionaris die ik met succes heb afgerond.

Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin hoveniers voor meer informatie: 06-12994268 of vul ons contactformulier in.

Het werkgebied van Puur Tuin hoveniers beslaat, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer