VVE tuin onderhouden

Niemand wordt blij van een tuin vol onkruid, een ziek gazon of een vies terras. Alleen hoe wordt de tuin onderhouden als je gebruik maakt van een bepaald appartement in een gebouw en je deelt een tuin met andere bewoners? Het antwoord: met Vve tuinonderhoud! Puur Tuin Hoveniers is ervaren in het onderhoud van tuin en groenvoorziening bij appartementen en complexgebouwen. Puur Tuin Hoveniers voert allerlei werkzaamheden uit binnen jouw vereniging met als doel: een groene en schone leefomgeving!

VVe tuinonderhoud voor een mooi groen resultaat

Een mooi onderhouden tuin en goede groenvoorziening dragen bij aan een nette uitstraling van een pand. Als lid van Vereniging van Eigenaren (VVe) kun je gezamenlijk het tuinonderhoud regelen. Tegen een maandelijks bedrag koop je bijvoorbeeld gemeenschappelijke tuinaanleg en tuinonderhoud in. Schakel ons in voor al de tuinwerkzaamheden en groenvoorziening.

Breed ervaren en flexibel inzetbaar

Puur Tuin Hoveniers is inzetbaar voor grote en kleine tuinwerkzaamheden in de tuin. Het werkgebied van Puur Tuin Hoveniers beslaat Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken. We voeren allerlei tuinwerkzaamheden uit, zoals onkruid wieden, terras schoonspuiten, gazononderhoud, snoeiwerk, bemesting en aanplanten van nieuwe bloemen, struiken en bomen. Om het hele jaar door profijt te hebben van een onderhouden tuin is periodiek onderhoud essentieel. Daarom komen we graag iedere periode langs om ervoor te zorgen dat de tuin er altijd picobello bij ligt!

Duidelijke afspraken door middel van een onderhoudscontract

Natuurlijk willen jij en je buurtbewoners weten wat je kan verwachten van hoveniers. Daarom maken we een onderhoudscontract waarin we duidelijk maken welke tuinwerkzaamheden we uitvoeren, in welke periodes we langskomen en welke kosten hierbij komen kijken. Om een goed contract op te stellen, komen we eerst langs om te inventariseren welke tuinwerkzaamheden nodig zijn en welke tuinwensen er zijn bij jou en de buurtbewoners.

Wil jij het VVE uit handen geven? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer