Tuinonderhoudscontract

Teken een tuinonderhoudscontract en je hebt geen omkijken meer naar het onderhouden van de tuin. Je weet wanneer de tuinman bij je voor de stoep staat en welke tuinklussen je uit handen worden genomen. Op wens van de klant werkt Puur Tuin Hoveniers ook op basis van een duidelijk en transparant contract.

Wat is een tuinonderhoudscontract

Een onderhoudscontract lijkt veel op een gedetailleerde offerte waarin we nauwkeurig beschrijven hoe we te werk gaan en welke afspraken we hierover maken. Natuurlijk gaan we graag in gesprek met jou. Misschien heb je ambitieuze tuinplannen die je in het contract wilt verwerken. Natuurlijk nemen we ook graag een kijkje in je tuin om te peilen welke onderhoudswerkzaamheden we nodig achten.

Inhoud van het contract

We zetten op papier duidelijk neer hoeveel uur we nodig hebben voor de periodieke tuinonderhoud en hoe vaak we bij jou in de tuin aan de slag gaan. Tevens maken we de kosten inzichtelijk, zoals het uurtarief en de eventuele voorrijkosten. Bovendien schrijven we uit welke tuinwerkzaamheden we gaan uitvoeren en in welke periode(s). Op deze wijze brengen we je goed op de hoogte van wat er in de tuin gaat gebeuren.

Tuinwerkzaamheden van Puur Tuin Hoveniers

Door de tuin met regelmaat te onderhouden, ligt je tuin er altijd gezond en mooi bij. Onkruid maakt geen kans om uit te schieten en de beplanting groeit en bloeit zoals het hoort. Voorkom achterstallig onderhoud en schakel een tuinman in op regelmatige basis.

In het onderhoudscontract kunnen we tal van werkzaamheden opnemen. Denk bijvoorbeeld aan: snoeien, grasmaaien, bemesten, onkruid wieden, bekalken, beregening van de tuin, plantverzorging, terras schoonspuiten, gazon verticuteren, herfstbladeren verwijderen en afvoeren van tuinafval.

Wil jij het onderhoud van de tuin uit handen geven en een tuinonderhoudscontract tekenen? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer