Snoeien

Snoeien is een onmisbare tuinklus als je planten en bomen in de tuin hebt staan. Snoeien doet groeien! Je houdt een plant, struik of boom in een mooi model en je voorkomt hiermee wildgroei in de tuin. Bovendien groeit het groen beter als het gesnoeid wordt. Heb je fruitbomen? Reken maar dat je opbrengst verbetert na het snoeiwerk. Puur Tuin Hoveniers neemt je graag het snoeiwerk uit handen voor een prachtig bloeiend eindresultaat.

Laat het snoeien voor het bloeien

Snoeien is vakmanschap. Het is niet alleen een kwestie van schaar erin en klaar is kees. Iedere plant, struik en boom heeft een andere snoeihandleiding. De ene plant moet tot de grond aan toe gekortwiekt worden en bij de andere plant hoeven enkel de dode takken weggehaald te worden. Naast de verschillende manieren van snoeien, is het belangrijk om de snoeikalender te volgen. Voorkom snoeiwonden of verkeerd teruggesnoeide planten en laat ons je helpen!

Puur Tuin Hoveniers heeft de kennis en ervaring om al het snoeiwerk op te pakken. We weten welke planten, struiken en bomen gesnoeid moeten worden, op welke manier én in welke periode. Met glad en scherp professioneel gereedschap zorgen we ervoor dat je tuin er picobello uitziet. Seizoen in, seizoen uit.

Hulp nodig bij bomen kappen

Ook bomen hebben af en toe een knipbeurt nodig. Alleen het kan zijn dat een boom ziek is of in slechte staat is. In zo’n geval is het weghalen van een aantal takken niet voldoende; de boom moet gekapt worden. Ook daarmee helpt Puur Tuin Hoveniers je verder. We kennen de regels omtrent de kapvergunning en zorgen ervoor dat de boom veilig en zorgvuldig wordt verwijderd.

Het snoeien uit handen geven en er een mooi verzorgde tuin voor terugkrijgen? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer