Tuin onderhoudsplan

Wil je geen omkijken meer naar het onderhoud van je tuin? Ben je toe aan duidelijkheid over wat er moet gebeuren in de tuin? Zou je graag willen weten waar je aan toe bent qua kosten als je het tuinonderhoud uit handen geeft? Laat Puur Tuin Hoveniers het tuin onderhoudsplan opstellen! Het werkgebied van Puur Tuin Hoveniers beslaat Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken.

Kennismaking met jou en je tuin

De intensiteit van het onderhoud is per tuin enorm afwisselend én ook per periode. Een tuin met veel begroeiing heeft meer zorg nodig dan een tuin met weinig planten. Ook het seizoen speelt een belangrijke rol. In de zomer en de lente heeft een tuin meer onderhoud nodig dan in de koude seizoenen.

Het maken van een tuinplan is echt maatwerk! Met alle plezier komen we bij je langs om je tuinwensen te noteren en te bekijken welk onderhoud jouw tuin nodig heeft. In het onderhoudsplan leggen we vast welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en in welke periode. Natuurlijk zijn de vastgezette onderhoudswerkzaamheden aan verandering onderhevig. Een natte winter of een droge zomer kan ertoe leiden dat bepaalde werkzaamheden eerder of juist later opgepakt hoeven te worden. Puur Tuin Hoveniers weet daar flexibel mee om te gaan.

Inhoud tuin onderhoudsplan

Een tuin onderhoudsplan is voor iedere tuin verschillend. Echter zijn er een aantal terugkerende tuinklussen die vaak terugkomt in een tuinplan. De voorjaarbeurt is een belangrijk onderdeel in het tuinplan. Tijdens deze beurt verticuteren en bemesten we de tuin en storten we ons op het actief verwijderen van opkomend onkruid. Van mei tot en met september richten we onze tuinklussen in op het regelmatige periodieke onderhoud van de tuin waarbij we wekelijks grasmaaien, de graskanten snijden en zo nodig snoeiwerk uitvoeren. In de andere maanden vegen we bijvoorbeeld de tuinpaden en het tuinterras schoon en spuiten we het terras glad.

Puur Tuin Hoveniers inschakelen?

Het maken van een tuin onderhoudsplan doen we uiteraard samen. Wij weten wat er moet gebeuren. Alle tuinwerkzaamheden stemmen we af op jouw wensen en je beschikbare budget. Als het onderhoudsplan op poten staat, hebben we een basis voor een offerte. Wil jij duidelijkheid over de benodigde tuinwerkzaamheden en het budget dat daarbij komt kijken? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer