Tuin onderhouden bedrijven

De tuin onderhouden van bedrijven, óók daarvoor is Puur Tuin Hoveniers inzetbaar. Een verzorgde bedrijfstuin is het visitekaartje van een bedrijf en wij helpen graag bij het bereiken van een professionele en een natuurlijke uitstraling. Passend bij het pand en aansluitend bij de wensen van de opdrachtgever. Met onze groene vingers zorgen we ervoor dat de tuin er picobello bij ligt!

Vakkundig bedrijfstuinen onderhouden

Puur Tuin Hoveniers is het hele jaar door inzetbaar voor het onderhoud van je bedrijfstuin. Moet de tuin winterklaar gemaakt worden? Heeft de bedrijfstuin een voorjaarbeurt nodig? Heb je ons nodig voor specifieke tuinklusjes, zoals het reinigen van terrastegels? Met onze ruime hovenierservaring pakken we alle tuinwerkzaamheden snel en vakkundig op! We bieden alle vormen van onderhoud aan. Je kunt ons op afroep laten komen wanneer de tuin weer een opknapbeurt nodig heeft, maar je kunt ons ook inschakelen voor het wekelijks, maandelijks of jaarlijks onderhouden van de tuin. Hiervoor hebben we een tuinonderhoudscontract.

Tuinwerkzaamheden voor een perfect resultaat

Je kunt ons inzetten voor tal van tuinwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan: grasmaaien, gras verticuteren, snoeiwerk, bemesten, onkruid verwijderen, terras ophogen, mos weghalen, borders bijhouden en groene aanslag bestrijden. Schakel ons in voor het tuinonderhoud van je bedrijf en je hebt er geen omkijken meer naar. Het enige wat jij en je collega’s hoeven te doen is genieten van het natuurschoon.

Tuinaanleg bedrijven

Daarnaast zijn we ook inzetbaar voor de tuinaanleg van bedrijfstuinen. We denken graag mee over een groene omgeving rondom het pand en steken onze handen uit de mouwen om dit te realiseren! Bij het tuinontwerp houden we uiteraard rekening met je wensen en zorgen we voor een mooi evenwicht tussen groei en bestrating. Het resultaat? Een sfeervol ingerichte bedrijfstuin!

Wil je dat we de tuin onderhouden van jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.

 


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer