Schoffelen

Je wordt vast niet blij van onkruid in de tuin, en al helemaal niet als je je bedenkt dat je onkruid verwijderen moet om wildgroei te voorkomen. Maar heb je geen tijd of zin om onkruid te verwijderen en te schoffelen? Schakel Puur Tuin Hoveniers in voor al je schoffelwerkzaamheden!

Puur Tuin Hoveniers helpt je graag bij alle grote en kleine tuinwerkzaamheden in de tuin! Het werkgebied van Puur Tuin Hoveniers beslaat Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken.

Natuurlijke manier van onkruid verwijderen

Schoffelen, het klinkt als een ouderwetse tuinbezigheid, maar het tegendeel is waar. Vandaag de dag schoffelen we nog heel wat af. Een tuin schoffelen is één van de meest natuurlijke manieren om onkruid te verwijderen én het is nog effectief ook. Bij schoffelwerkzaamheden snijden we de wortels van de onkruidplantjes door. Daardoor zal het plantje uitdrogen en sterven.

Een gezonde bodem

Schoffelen is niet alleen een natuurlijke manier van onkruidbestrijding. Het is ook een vrij eenvoudige manier om je tuinbodem gezond te houden. We maken het dichtgeslagen grond los, zodat de eigen beplanting makkelijker doorkomt en de voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt schoffelwerk ervoor dat de bodem zuurstof krijgt. Zuurstof is een essentieel element om je bodem en planten gezond te houden.

Schoffelen uit handen geven aan Puur Tuin Hoveniers

Schoffelen is geen eenmalige tuinklus in een jaar. Onkruid keert voortdurend terug en ook de aarde heeft behoefte aan periodieke onderhoud. Op deze manier geef je onkruid geen kans om te ontkiemen en bied je de eigen beplanting ruimte om te groeien en te bloeien.

Wil jij dit ook? Schakel ons in. Wij komen met alle plezier geregeld langs om de tuin te schoffelen. Wil jij Puur Tuin Hoveniers inschakelen? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer