Periodiek onderhoud tuin

Periodiek onderhoud van je tuin nodig? Puur Tuin Hoveniers zorgt dat je tuin vier seizoenen er gezond bij ligt en in volle groei en bloei komt. Ieder seizoen verrichten we de benodigde tuinklussen, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Laat je ontzorgen!

Waarom is periodieke onderhoud van een tuin nodig

Een tuin leeft altijd. Bij het niet goed onderhouden van een tuin, kan de tuin z’n eigen leventje gaan leiden. Niet iedere tuineigenaar is hier content mee. Onkruid schiet als paddenstoelen uit de grond, de terrastegels krijgen het zwaar te verduren met overwoekerend mos en planten raken uit hun vorm door snoeiachterstand.

Door de tuin regelmatig op te knappen, voorkom je overwoekering en verwaarlozing. Bovendien bespaar je op de kosten van je tuinonderhoud. Achterstallig onderhoud valt duurder uit dan regelmatig een tuinklus aan een hovenier uit te besteden. Schakel daarom ons in voor alle klussen in en rondom de tuin.

Onderhoudsadvies van een opgeleid en ervaren hovenier

Natuurlijk kun je beslissen om zelf de tuin te onderhouden. Alleen misschien weet je niet precies wanneer welke planten toe zijn aan een snoeibeurt, hoe je de vijver schoonhoudt en welke bemesting je moet gebruiken voor het groen in de tuin. Ook voor onderhoudsadvies van tuin en terras ben je bij ons aan het juiste adres!

Tuinonderhoud uitbesteden

Wil je geen omkijken meer hebben naar de tuin? Schakel Puur Tuin Hoveniers in op regelmatige basis en je tuin ligt er voortaan picobello bij. Met de winter in aankomst, zorgen we ervoor dat je tuin er winterklaar bij ligt en tijdens de groeiseizoenen nemen wij het heft in handen om te zorgen dat alles goed groeit (behalve het onkruid). We nemen je allerhande tuinklussen uit handen: onkruid verwijderen, snoeien van struiken en bomen, vijver onderhouden, gazon verticuteren, groene aanslag weghalen van terrastegels et cetera.

Wil jij de periodieke onderhoudsbeurt van de tuin uit handen geven? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer