Onkruid wieden

Onkruid. Het is één van de grootste tuinergernissen onder tuineigenaren. Je kan ijverig onkruid wieden, maar met een rap gangetje staan een paar dagen later weer centimetershoge onkruidplantjes je aan te gapen. Ben jij bekend met deze onkruidergernis? Maak er een eind aan én laat Puur Tuin Hoveniers je onkruidbestrijder worden. Op periodieke basis komen we met alle plezier langs om korte metten te maken met al het onkruid in je tuin, zoals brandnetels, witte ganzenvoeten, klaver, weegbree en mos.

Onkruidbestrijding op z’n efficiëntst

Om onkruid te verwijderen kunnen we in de rondte spuiten met gif. Dit lijkt een efficiënte aanpak, maar dat is het niet altijd. Naast dat gif milieuvervuilend is, kan het ook ernstige gevolgen hebben voor de aangeplante planten en bloemen in de tuin. Daarom verwijderen we onkruid liever op natuurlijke manieren.

De meest efficiënte aanpak is het onkruid met wortel en al uit de grond te trekken. Onkruid is hardnekkig en daarom is het belangrijk om de onkruidplantjes met de hele penwortel te verwijderen, want anders groeit hij weer aan. Daarnaast zijn we ook altijd met schoffels in tuinen te vinden. Schoffelen is een ideale manier om het onkruid los te wroeten en daarna te verwijderen. Tevens zorgt schoffelwerk ervoor dat de bodem losser en zuurstofrijker raakt, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

Periodiek onkruid wieden door ervaren hoveniers

Voorkom dat je tuin volgroeit met onkruid. Zorg dat je op tijd bent met onkruid wieden. Puur Tuin Hoveniers komt in het vroegst van het voorjaar langs om de eerste onkruidverschijnselen weg te nemen. Echter is het eenmalig verwijderen van onkruid onvoldoende om onkruidvrij de lente en de zomer door te komen. Periodiek tuinonderhoud is essentieel. Puur Tuin Hoveniers is inzetbaar voor het periodiek verwijderen van onkruid.

Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in. Het werkgebied van Puur Tuin Hoveniers beslaat Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer