Grootschalig tuin onderhoud

Heeft jouw tuin grootschalig tuinonderhoud nodig? Maar heb je daar de tijd en de geschikte materialen voor? En bovendien: heb je er plezier in om met je handen in de aarde te wroeten? Met tegenzin of met een te volle agenda een tuin onderhouden lijkt ons onnodig. Geef het uit aan Puur Tuin Hoveniers en laat je ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat je tuin vier seizoenen er gezond bij ligt en in volle groei en bloei komt.

Puur Tuin Hoveniers helpt je graag bij alle grote en kleine tuinwerkzaamheden in de tuin! Het werkgebied van Puur Tuin Hoveniers beslaat Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rotterdam en omstreken.

Veel ervaring en geschikt tuinmateriaal

De ene tuin heeft meer onderhoud nodig dan de andere tuin. Een tuin met veel begroeiing of behoeftige planten heeft over het algemeen meer zorg nodig dan een betegelde tuin. In alle gevallen maken we graag onze handen vies. Puur Tuin Hoveniers is breed ervaren in allerlei tuinklussen en beschikt over professioneel tuingereedschap. We zetten ons graag in om jouw stukje groen netjes bij te houden.

Werkzaamheden grootschalig tuin onderhoud

We zorgen onder andere voor een gezonde bodem door in de geschikte periodes de tuin te bemesten met de juiste bemesting. Daarnaast brengen we de planten en bomen weer in vorm met snoeiwerk. Ook zijn we inzetbaar voor het onderhoud van het gazon; maaien, verticuteren en bewateren zijn voorbeelden van gazononderhoud die wij je uit handen nemen. Tevens verwijderen we onkruid uit de tuin, zodat je tuin er weer netjes bij ligt én de aangeplante bloemen en planten alle ruimte krijgen om te groeien.

Contact Puur Tuin Hoveniers

Wil jij het grootschalig tuin onderhoud niet zelf doen, maar uit handen geven aan ervaren hoveniers? Neem vandaag nog contact op met Puur Tuin Hoveniers via 06-12994268 of vul ons contactformulier in.


Facebook

Waarom wij?


Categorieen

  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Houtconstructies
  • Sneeuw en gladheidsbestrijding
  • Tuintips
  • Uw tuin één vaste prijs
  • Winter
  • Zomer